Online hitelkalkulátor

Online babaváró kölcsön kalkulátor

Jogosultság kalkulátor » Törlesztőrészlet / futamidő kalkulátor »

 

Az MBH Duna Bank Zrt. „Babaváró kölcsöne” házaspárok részére nyújt pénzügyi segítséget, maximum
11 000 000 Ft összegű, szabad felhasználású és kamatmentesen folyósított kölcsön formájában.

További részletek: https://www.mbhdunabank.hu/hu/maganszemelyek/hitelek/babavaro-kolcson

Online jelzáloghitel kalkulátor

Kalkulátor »

Az MBH Duna Bank Zrt.-nél igényelhető lakáscélú jelzáloghitelt új lakás építésére, új és használt lakás vásárlására, illetve meglévő otthona felújítására, korszerűsítésére, bővítésére fordíthatja. A szabad felhasználású jelzáloghitel tetszőleges célra és hitelkiváltásra is felhasználható.

MIÉRT KEDVEZŐ ÖNNEK A JELZÁLOGHITEL?

Mert:

  • piaci kamatozású jelzáloghitel esetén az ügyleti kamat az Ön választásától függően 5 éves vagy 10 éves kamatperiódusra kerül rögzítésre, ezáltal kamatperióduson belül változatlan kamatozást és fix törlesztőrészletet biztosítunk Önnek és a hitellel kapcsolatos kiadásai előre tervezhetőek lesznek;
  • piaci kamatozású jelzáloghitel a kölcsönösszeg és a vállalt havi jóváírás összegétől függően kedvező kamattal és feltételekkel igényelhető;
  • ügyintézőink személyre szabott tanácsadás során segítenek Önnek a kamattámogatott kölcsönre való jogosultságának vizsgálatában, egyedi ajánlatot készítenek, melyhez figyelembe veszik a kölcsönfelvétellel megvalósuló célja mellett az Ön élethelyzetét, jövedelmét és havi fizetési kötelezettségeit.

 


Online személyi kölcsön kalkulátor

Kalkulátor »

Az MBH Duna Bank Zrt.-nél igényelhető személyi kölcsön szabad felhasználású, tetszőleges célra fordítható. Legyen szó lakásfelújításról, gépjármű vásárlásról, utazásról vagy akár kedvezőtlenebb kondíciókkal rendelkező hitelének kiváltásáról, a személyi kölcsön segítségével egyszerűen és gyorsan valósíthatja meg céljait.

MIÉRT KEDVEZŐ ÖNNEK A SZEMÉLYI KÖLCSÖN?

Mert:

  • kizárólag forint devizanemben vehető igénybe, nem kell számolni árfolyamkockázattal,
  • rugalmas és kedvező feltételekkel igényelhető,
  • ingatlan és egyéb fedezet nélkül is folyósítható,
  • ügyintézőnk személyre szabott tanácsadás során egyedi ajánlatot készít, melyhez figyelembe veszi a kölcsönfelvétellel megvalósuló elsődleges célja mellett az Ön élethelyzetét, jövedelmét és havi fizetési kötelezettségeit.