Bankkártyával kapcsolatos tudnivalók a Takarékbank Zrt. MKB Bankba olvadása és az MBH Bank 2023. május 1-i indulásáról

Az MBH Duna Bank Zrt. a bankkártya szolgáltatását függő ügynökként veszi igénybe az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt-től.

2023. április 30. napjával az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (1122 Budapest, Pethényi köz 10.) által kibocsátott bankkártyaállomány átruházásra kerül az MKB Bank Nyrt-re. A Magyar Nemzeti Bank a bankkártyaállomány-átruházást 2023. február 06. napján kelt H-EN-I58/2023. számú határozatával engedélyezte. Az állományátruházás után az MKB Bank Nyrt. a továbbiakban MBH Bank Nyrt. név alatt működik tovább.

A kapcsolódó, 2023. május 1-től hatályos, lakossági és vállalkozói bankkártya hirdetményben kék színnel és dőlt betűvel jelölt módosításra a banki ÁSZF I.6.1. pontja alapján került sor.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a kondíciók módosítását akkor lehet elfogadottnak tekinteni, ha annak hatálybalépése előtt a Bankot nem tájékoztatják arról, hogy a módosítást nem fogadják el. Amennyiben a módosítást nem fogadják el, jogosultak a Bankkal kötött keretszerződés azonnali és díj-, költség- vagy egyéb fizetési kötelezettségmentes felmondására.

Részletes tájékoztatók:
An unexpected error occurred.

SessionHandler::write(): write failed: No space left on device (28)