Bemutatkozás

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

 

A Bank vezetői és munkatársai nevében szeretettel köszöntjük Önöket az MBH Duna Bank Zrt. megújult honlapján

Bankunk 2023.12.01-től új névvel, megújult arculattal, az MBH csoport tagjaként, de önállóan működve folytatja tevékenységét.

Célunk, hogy modern, szervesen fejlődő hitelintézetként mindenki számára elérhető, korszerű pénzügyi szolgáltatásokkal, folyamatosan bővülő termékpalettával szolgáljuk ki lakossági és vállalati ügyfeleinket.

Bankunk 1960 óta működő, száz százalékban magyar tulajdonú, négy megyében fiókkal rendelkező regionális hitelintézet. A kis településektől, Mosonmagyaróváron, Győrön és Dorogon át Budapestig vagyunk jelen és szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Mindent megteszünk azért, hogy pénzügyi igényeiket megoldjuk, legyen szó hitelfelvételről, számlavezetésről, megtakarítási lehetőségek nyújtásáról, értékpapírok vásárlásáról, vagy bankkártya ügyletekről.

Bízunk benne, hogy a közeljövőben üdvözölhetjük a virtuális térben vagy személyesen is bankfiókjaink egyikében, ahol a már megszokott családias légkörben, az MBH csoport tagjaként megújult lendülettel állunk rendelkezésükre pénzügyeik intézésében.

Kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal, keressék fel fiókjainkat, tárgyaljanak képzett szakembereinkkel, hogy segítséget nyújthassunk álmaik megvalósításához.

 

Győr, 2023.12.01.